Met groot genoegen nodigen het bestuur en de leden van de Model Aero Club Milord jullie uit op hun “Piper Cup Holiday Fly In” die zal doorgaan op zondag 04 augustus 2018.

Tijdens deze dag zullen de piloten ruimschoots de tijd krijgen om hun vliegkunsten uit te voeren alsook hun prachtige toestellen te laten pronken voor het publiek. Hierbij zijn alle Piper toestellen toegelaten, ongeacht de grote en uitvoering van aandrijving (zowel elektrische als ontploffingsmotoren zijn toegelaten). Daarnaast is er altijd wel even tijd om gezellig bij te praten en van gedachten te wisselen met de aanwezige piloten. Er zal tevens gezorgd worden voor de nodige catering in ons gezellig clublokaal.

Dit alles gaat van start vanaf 10h00 op ons vliegveld langs de De Clermontstraat z/n te Landen (Wezeren). Voor bijkomende info of vragen kan je steeds terecht bij Ghislain 0475/657459 of je kan deze achterlaten op onze website WWW.MAMW.BE via de tab “contacteer ons”. In bijlage laten we jullie alvast een affiche geworden om in jullie clublokaal uit te hangen.                                                                                                                

Wij hopen u dan ook op 04 augustus te mogen begroeten!