Vooraleer u in de sport van modelvliegen te storten is het zeker aan te raden eens een test vlucht te maken samen met één van onze instructeurs. Zo kan u al eens ervaren hoe gemakkelijk of moeilijk het voor u is om met deze boeiende sport te beginnen.

Alleen electro is toegelaten op ons vliegveld. Brandstof motoren zijn dus niet toegelaten.

Bent u van plan om nog een toestel te kopen, ga dan zeker eerst ten rade bij onze leden. Een goed beginnerstoestel is bepalend voor de kwaliteit van vliegen en het zou zonde zijn dat een vroegtijdig opgeven een gevolg is van de verkeerde keuze van toestel en zender.

Wat kost het?

Leden bijdrage 2022 (voor de periode van 1 januari tot 31 december):

Senioren: € 76,00
Junioren: € 23,00 euro

Verplichte VML bijdrage: € 34,00 (€ 12,00 voor junior) Enkel te betalen indien nog niet betaald in een andere aangesloten Modelvliegclub

Lid worden?

Volg dan de volgende stappen:

Stap 1.

Vul onderstaand formulier in. Deze informatie is nodig voor onze ledenadministratie.

Stap 2.

Uw aanvraag wordt door het bestuur geëvalueerd. Na goedkeuring ontvangt u een document met alle benodigde gegevens voor het vervolledigen van uw lidmaatschap.

Stap 3.

Betaal uw jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.

Stap4

Na ontvangst van uw lidgeld krijgt u van ons uw ledenkaart (en uw VML ledenkaart indien u deze bijdrage via onze vereniging heeft betaald).

Wenst u zich kandidaat te stellen om lid te worden, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Na het invullen van deze aanvraag krijgt u van ons het terreinreglement ter inzage en goedkeuring.

Aanvraag formulier: